Hakkımda

Ferhat Burak Maden Kimdir?

1992 yılında Denizli’de doğdum. Aslen Malatyalıyım. İlk, orta ve lise eğitimimi İstanbul’da farklı okullarda okudum. 2017 yılında Malatya İnönü Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul’a geri döndüm. Evliyim ve bir çocuğum❤️ var.

2012 – 2016 Yılında kendi web sitemi kurarak başladığım SEO serüvenime Google Ads reklamları, Sosyal medya reklamlarını öğrenerek küçük çaplı bir çok butik işletmenin dijitalde markalarının büyümesinde rol aldım.

2016 – 2019 yılları arasında profesyonel olarak ajans bünyesinde hukuk, sağlık, gıda, finans, inşaat, otomotiv, tekstil, turizm sektörlerinde büyük işletmelerin E-Ticaret ve Dijital Pazarlama süreçlerinde yer aldım.

2020 – ∞ Şuanda İşletmelere E-Ticaret ve Dijital Pazarlama süreçlerinde ekibimle birlikte hem danışmanlık vererek hem de süreçleri yöneterek işletmelerin dijital Dünya’da büyümesine, hedef kitlesine ulaşmasına ve en önemlisi karlılığını korumasına yardımcı oluyorum.

Sizlerde bizim yılların vermiş olduğu tecrübemizden yararlanmak istiyorsanız şimdi aşağıdaki formu doldurun 24 saat içinde sizinle iletişime geçelim.

 

Almak istediğiniz hizmete göre aşağıdaki kutucuklara link ekleyiniz. ( Trendyol hizmeti almak istiyorsanız Trendyol mağazanızın linkini, sosyal medya hizmetleri almak istiyorsanız instagram hesabınızın linkini, web siteniz ile alakalı(SEO, Google Reklamları yada dönüşüm işlemleri) hizmet almak istiyorsanız web sitenizin linkini yapıştırınız. Hepsini yada bir kaçını almak istiyorsanız tüm ilgili linkleri yapıştırınız. 👇️
CAPTCHA Resmi

Bu spam önlememize yardımcı olur, teşekkürler.

Başa dön tuşu