Tag Manager
Analiz yeteneklerimizi geliştiren Tag Manager’ı daha fazla öğrenmek için içeriklere göz atın. Her hafta yeni Tag Manager örnekleri için takip de kalın.
-
GTM ile Google Ads Dönüşüm İzleme Nasıl Yapılır?
Bir çok işletme Google Ads aracılığıyla reklamlar yayınlamaktadır. Gözlemlerime göre bir çoğu dönüşümleri daha nasıl ayarlayacağını bile bilmeden Google’dan satış…
Devamını Oku » -
Sayfa Kaydırma Derinliğini İzle Fırsatları Kaçırma
Tag Manager’da kullanmaktan en keyif aldığım etkinliklerden biridir sayfa derinliğini izleme. Çünkü gerek kendi blogum oldun gerekse destek verdiğim web…
Devamını Oku » -
GTM İle Facebook Pixel Kod Eklemeyi Öğrenin
Bu yazıda Facebook Pixel kodun web sitemize değil de Tag Manager ile nasıl eklendiğini göreceğiz. Peki neden web sitemize Facebook…
Devamını Oku » -
GTM İle Başarılı Form Gönderimlerinizi Takip Etmeyi Öğrenin
Wordpress kullanıcıların bir çoğu Contact Form 7 eklentisi kullanıyor. Peki bu form gönderimlerini analiz ederken hangi yollara başvuruluyor. Eğer Tag…
Devamını Oku » -
GTM’in Gücünü Kullanarak JavaScript Hatalarını Yakalayın
Her web sitesinde tonlarca başarısız javascript hataları var. Bir çok site sahibi yada yöneticisi bu hataları ya görmüyorlar yada göz…
Devamını Oku » -
Whatsapp Buton Tıklamalarını İzleme
Artık bir çok web sitesinde bu e-ticaret olsun, kurumsal veya danışman siteleri olsun ulaşabilirliği arttırmak için sitelerimizde whatsapp butonları koyuyoruz.…
Devamını Oku » -
Google Analytics Etiketinin Tag Manager ile Uygulanması
Web sitemize çoğu zaman manuel Google Analytics etiketi ekleriz ama bunun bir kolay yöntemi daha vardır oda Tag Manager kullanmaktır.…
Devamını Oku » -
Tag Manager (GTM) Nedir? Ne İşe Yarar ve Nasıl Çalışır?
Tag Manager, Dijital faaliyetlerinizin performansını izlemenizi sağlayan kod bilgisi gerektirmeyen Google’un ücretsiz olarak sunduğu araçlardan biridir. Doğru hedef kitleye ulaşabileceğiniz…
Devamını Oku » -
Veri Katmanı (DataLayer) Nedir? Dikkat Edilmesi Gerekenler
Gerçekten de birçok perspektif var. Terminolojinin kendisini belirlemek zordur. Bu makalede, Veri Katmanı’nın (Data Layer) aşağıdaki tanımları içereceğini düşünüyorum: İş gereksinimlerinin…
Devamını Oku »