SEO

SEO Hizmeti İle İşinizi Büyütme Fırsatı Yakalayın

SEO Hizmeti aramaya koyulduysanız tam yerindesiniz. Kabul edelim, neye ihtiyacın olduğunu biliyorsun ama onu nasıl elde edeceğini bilmiyorsun. SEO uzmanı Ferhat Burak Maden SEO çalışmasında başarıyı yakalamanız için burada. Online olarak yaptığınız her şeyde biraz SEO var. Ancak bu herkesin aynı SEO hizmeti alacağı anlamına gelmez. İhtiyaçlarınızın önceden belirlenip planlanmalı ve bu plan çerçevesinde arama motoru optimizasyonu yani SEO hizmeti alması gerekir.

SEO Hizmeti

SEO Hizmeti

İçerik pazarlaması, araştırma, teknik SEO, sosyal medya, ücretli stratejiler ve çevrimiçi pazarlamanın diğer unsurlarını SEO çalışması ile birleştirdiğinizde rekabette avantaj sağlayabilirsiniz. Hepsinin tek bir birleşik stratejide bir araya geldiğinde seo hizmetleri çalışmalarında şunları bekleriz;

  • Daha Fazla Trafik: Daha fazla görünürlük kazandıkça, web site ziyaretçilerinin sayısında artış görmeye başlarsınız.
  • Daha Fazla Talep: Ürün ve hizmetlerinizle ilgilenme olasılığı en yüksek olan kitleyi hedefleyebiliriz
  • Daha Fazla Gelir: Hedeflenen olası satışlardaki artış, bu olası satışları ödeme yapan müşterilere dönüştürmeyi kolaylaştırır.
  • Daha Fazla Marka Bilinirliği: Markanız, sektördeki tüm rekabette müşterilerinizin düşündüğü marka haline gelebilir.
  • Daha Fazla İş Hacmi: Yeni trafik, nitelikli potansiyel müşteriler ve marka bilinirliği, yeni büyüme fırsatlarına katkıda bulunur.
  • Daha Fazla Güven ve Otorite: Arama sonuçlarının en üstüne ulaştığınızda, müşterileriniz sizi sektör otoritesi olarak görecektir

SEO Hizmeti Nedir

SEO Hizmeti Nedir

SEO Hizmeti; Web sitenizi arama motoru optimizasyonuna uygun hale getirerek görünürlük sağlamanızı sağlayan bir dijital pazarlama hizmet türüdür.

Tüm işletme sahipleri, paralarının karşılığını daha fazla almak ister. Hepsi daha iyi kar marjları istiyor. SEO paradan tasarruf etmenizi sağlar. SEO’yu bir çalışan olarak düşünün: SEO asla zaman aşımına uğramaz. SEO asla hasta olmaz. SEO asla tatil yapmaz. SEO, siz uyurken bile günün her saati sizin için çalışır.

Hayır, SEO telefona cevap vermez. Ancak telefonun çalmaya devam etmesini sağlar. Doğru yapılan SEO, müşterileri web sitenize yönlendirecek ve onları ürünlerinizin, hizmetlerinizin ve markanızın önüne koyacaktır.

SEO stratejimizi geliştirmek için yıllarımı harcadım. Yaptığım şey sadece müşterilerim için değil, aynı zamanda web sitemiz için de çalışıyor.

SEO Hizmetleri

SEO Hizmetlerim

  • Anahtar Kelime Araştırması ve Stratejisi
  • Backlink çalışması
  • Teknik SEO
  • Yerel SEO Hizmeti
  • Site İçi SEO
  • Site Dışı SEO
  • E-Ticaret SEO Danışmanlığı
  • İçerik Yazma
  • Dönüşüm Oranı Optimizasyonu
  • ve çok daha fazlası…

SEO Hizmeti Fiyatları

SEO söz konusu olduğunda, tek bir stratejinin herkese uymadığını biliyorum. Benzersiz şirketinizin ihtiyaçları, sektörü, mevcut SEO performansı ve hedeflerinizle birlikte kendi uzman analizimi kullanarak işinize özel olarak uyarlanmış özelleştirilmiş bir SEO hizmeti sunuyorum. Bu nedenle seo fiyatları projenize göre değişkenlik göstermektedir. Kişiselleştirilmiş, gelir getiren SEO stratejinizi oluşturmaya hazırsanız, bugün benimle iletişime geçin!

Kurumsal SEO Hizmeti

Kurumsal SEO hizmeti, işletmelere muazzam bir fırsat sunar. Arama motoruyla başlayan çevrimiçi deneyimlerin %90’ından fazlası ile, rekabetçi arama sonuçlarında en üst sıralarda yer almak, şirketinizin bir sonraki satın alışveriş veya hizmet almak istiyen tüketiciler ve ticari alıcılarla bağlantı kurmasını sağlar.

SEO Paketleri Hakkında

SEO hizmeti

SEO fiyatları sizin beklentileriniz ve sektörel rekabete göre belirlenir. SEO Paketleri yerel SEO hizmeti, Ulusal SEO, Kurumsal SEO hizmeti olarak genişletilebilir. Ortalama SEO Paketleri ki bunlar aylık SEO çalışması olarak geçer 5500 TL den başlar 50.000 bin TL’ye kadar gidebilir. Uluslararası seo çalışması yaptırmak isterseniz uluslararası rakipleriniz göz önüne alındığında bu rakam dolar bazında artış gösterir.

Benim tavsiyem seo hizmeti almaya başlamadan önce seo’dan beklentilerinizi seo danışmanına belirterek bir strateji belirlemenizdir. Böylelikle en iyi seo hizmeti alma şansını yakalayabilirsiniz. Para ikinci planda olmalı. Siz kadın tekstilde satış yapıp da burada en uygun seo hizmeti adı altında bin tl ye hizmet almak istiyorsanız yanılgıya düşeceksiniz. En uygun seo hizmeti diye bir şey olamaz ancak tecrübeli seo uzmanından en iyi seo hizmeti alabilirsiniz.

Ferhat Burak Maden Nasıl SEO Hizmeti Veriyor

Arama motorları ve kullanıcı davranışları sürekli gelişiyor. Arama motorlarında üst sıralarda yer almak için işletmenizin ihtiyaçlarına, taleplerine ve hedef müşterilerinize uygun doğru SEO hizmetlerine yatırım yapmanız gerekir.

Sadece eski SEO taktiklerine güvenmek, sağlam bir çevrimiçi varlığı sürdürmek için yeterli değildir. Dijital pazarlama çabalarınızı bir üst seviyeye çıkarabilecek en iyi seo hizmeti alabileceğiniz güvenilir bir SEO danışmanı bulmanız gerekir. Ferhat Burak Maden, müşteri odaklı bir SEO uzmanı. SEO danışmanınız, uzun vadeli karlılığı artıran kişiselleştirilmiş SEO stratejileri geliştirmek için müşterilerimle yakın bir şekilde çalışıyorum. Kanıtlanmış, verimli ve etkili bir metodoloji kullanarak yüksek kaliteli, ölçülebilir sonuçlar yaratabiliyorum.

SEO danışmanlığı ile, işletmeniz için değer sağlayan sağlam bir kampanya çerçevesi oluşturmamıza olanak tanıyan seo çalışması metodolojileri kullanıyorum. Ferhat Burak Maden’in SEO çalışması aşağıdaki süreçler etrafında seo hizmeti verir:

  • KEŞFET;
    1. Arama motoru optimizasyonu danışmanınız olarak, ihtiyaçlarınızı, taleplerinizi ve beklentilerinizi anlamak için zaman ayırıyorum. Temel performans göstergelerinizi (KPI’lar) belirliyor, dönüşüm yolunuzu belirliyor ve kapsamlı anahtar kelime araştırması yapıyorum. Bunu yapmak, şirketinizin süreçleri, saha amacı ve hedefleri hakkında derinlemesine bilgi edinmemi sağlar.
  • ANALİZ ET
    1. Bir sonraki adım, rekabetçi kıyaslama, derinlemesine denetim, pazar analitiği incelemesi ve bağlantı risk değerlendirmesini kapsayan analizdir. Bu aşamada, dijital varlığınızı etkileyen faktörleri belirlemek için tüm iş verilerinizi topluyor ve analiz ediyorum. Geçmiş trafik kalıplarınıza, teknik sorunlara, rakiplerin geri bağlantı stratejilerine ve bağlantı kurma taktiklerine bakarım. SEO çalışması için en iyi yaklaşımı formüle etmek için analiz sonuçlarını kullanıyorum.
  • STRATEJİ
    1. Pazarlama boşluklarınızı ve fırsatlarınızı belirledikten sonra, 6 Aylık bir stratejik seo çalışması planı oluşturacağım. Kampanyanızın ilk ayında SEO danışmanlığı olarak, SEO’nuzun en kritik yönlerine öncelik verilir.
  • UYGULAMA
    1. Bu aşamada profesyonel SEO hizmetine başlıyorum. Web sayfalarınızı ve blog yazılarınızı yüksek performanslı anahtar kelimelerle optimize ediyor, site yapınızı iyileştiriyorum.
  • ÖLÇÜM
    1. SEO danışmanlığı almaya başladığınız andan itibaren, aylık SEO danışmanlığı sonuçlarını görmeniz adına SEO kampanyanızın etkisini anlamamıza olanak tanıyan aylık rapor hazırlıyorum. Analitiklerinizi, anahtar kelime sıralamalarınızı ve KPI’nızı izliyor ve analiz ediyorum. Google seo hizmeti ayrıca organik trafiğinize, hemen çıkma oranınıza, dönüşüm oranınıza, yerel görünürlük ve tıklama oranlarınıza (TO’lar) bakar. En iyi SEO hizmetini izleyerek, eyleme geçirilebilir içgörüler elde ediyor ve optimizasyon stratejilerinizi iyileştiriyorum.
  • RAPOR
    1. SEO Danışmanlığım sırasında, site performansınıza genel bir bakış sağlayan kapsamlı bir rapor sunuyorum. Buna KPI eğilimleriniz, genel trafik ve sıralamanız dahildir. Her ay bir sonraki yol haritasını oluşturuyorum. Böylece kampanyanızın nasıl gittiğini ve ne bekleyeceğinizi tam olarak bilirsiniz.
  • AYARLAMALAR
    1. Devam eden SEO hizmeti bir parçası olarak, optimizasyon stratejilerimi en son algoritma güncellemelerine ve pazar trendlerine göre sürekli olarak ayarlıyorum. Arama motorları optimizasyonu dinamik olarak değişiyor ve endüstri talepleri sürekli gelişiyor. Bu nedenle, web sitenizin arama sonuçlarında üst sıralarda yer almasını sağlamak için en iyi seo hizmeti veren bir yaklaşım izliyorum.

Arama Motoru Optimizasyonu SEO Hizmeti Neden Büyük Bir Yatırımdır?

Organik arama sonuçlarından en iyi şekilde yararlanıyorum. SEO’ya o kadar çok inanıyorum ki ona güveniyorum. İşimin can damarı. SEO olmadan muhtemelen burada olmazdınız. Bu sayfayı nasıl buldunuz? Bir Google aramasıyla mı? Öyleyse, benim için çalışan bir SEO örneğisiniz. Şimdi, işiniz için çalıştırın.

CAPTCHA Resmi

Bu spam önlememize yardımcı olur, teşekkürler.

SIK SORULAN SORULAR

SEO Nedir

Arama motoru optimizasyonu daha çok SEO kısaltması olarak bilinir . Optimizasyon, tüm SEO uygulamalarının temelidir. Markanızın varlığı (web sitesi, içerik ve sosyal medya platformları) internette optimize edildiğinde, çevrimiçi görünürlüğünü artırırsınız. Web siteniz, arama motoru sonuç sayfalarının (SERP’ler) ilk sayfasına giden yolu bulacaktır. Çevrimiçi müşterileriniz de işletmenizi çok daha hızlı bulacaktır .

SEO Nasıl Çalışır

SEO, çevrimiçi varlığınızda, özellikle de web sitenizde değişiklikler yaparak onu Google ve Bing gibi arama motorları için daha çekici hale getirme uygulamasıdır. Arama motorları, ne hakkında olduğunu anlamak için web sitenizi tarar (veya tarar). En iyi SEO uygulamaları, arama motorlarının web sitenizi anlamasını kolaylaştırır. SEO, organik web sitesi trafiğinin miktarını ve site ziyaretçilerinin kalitesini hiçbir ek ücret ödemeden artırır. Herhangi bir ücretli medya veya yerleşim içermez ve doğrudan trafiği içermez. Web sitenize uygulanan sağlam bir SEO stratejisi ile Google, onu bir otorite sitesi olarak tanımlayacak ve kullanıcıları sitenizin yönüne yönlendirecektir.

Farklı Arama Motorları İçin Farklı SEO Çalışmasına İhtiyaç Var Mı?

Çeşitli arama motorları arasında ince farklar vardır. Ancak, hedef pazarınızın çoğu bu lider arama motorunu kullanacağından, SEO stratejinizde genellikle Google’a odaklanabilirsiniz. Ayrıca, organik trafiğin çoğunluğu Google’dan gelmektedir.

SEO Ücretli Reklamlardan Daha İyi Mi?

SEO ve tıklama başına ödeme veya diğer ücretli medya seçenekleri, web sitenizi geliştirmek ve markanızı sektörünüzde veya nişinizde bir otorite olarak konumlandırmak için birlikte çalışır. SEO, genellikle ücretli medya seçeneklerine kıyasla yatırımınızdan çok daha iyi bir getiri sağlar. Bu, SEO’nun ucuz ve kolay olduğu anlamına gelmez; Doğru yapmak için oldukça fazla zaman ve kaynak gerekiyor, ancak uzun vadeli ödülleri çok büyük ve sürdürülebilir. Çoğu zaman, SEO ve ücretli reklamcılık, en iyi sonuçları sağlamak için birlikte çalışır.

En İyi SEO Çalışması

SEO, bir web sitesinin arama için optimize edilmesi için birçok farklı eylemin yapılmasını gerektiren çok yönlü bir uygulamadır. Arama algoritmaları içeriği önemli bir sıralama faktörü olarak vurguladığından, birçok kişi SEO’yu yüksek kaliteli içerikle ilişkilendirir. Algoritmalar, kullanıcıların arama amacına cevap veren içerik arıyor. İçeriğiniz doğrudan hedef kitlenize hitap ediyorsa, web siteniz Google tarafından kullanıcılara sunulur. Ancak içerik tek başına iyi bir SEO uygulaması değildir. Geri bağlantı şeklinde sitenize işaret eden yetkili harici sitelerden bağlantılara ihtiyacınız var ve bu harici sitelerin iyi bir etki alanı yetki puanına sahip olması gerekiyor. Ayrıca, en iyi uygulama, meta içeriğinizi, resimlerinizi ve etiketlerinizi optimize etmek anlamına gelen tam sayfa optimizasyonu gerektirir. Ardından, SEO’nun teknik yönünü düşünün – web siteniz harika bir mimariye sahip mi? Kullanıcı Deneyimi (UX) nasıl? Kolayca gezilebilir mi? Ve sayfalarınızı dahili olarak bağladığınızdan emin oldunuz mu?

Ferhat Burak Maden

Selam! Ben Burak, E-Ticaret ve Dijital Pazarlamaya Gönül Vermiş İşini Aşk İle Yapan Aynı Zamanda Bildiklerimi Aktarmaktan Zevk Alan 🏆️SEO | PPC | SMM | Analytics | 🔥 E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Danışmanıyım. Bana Sormak İstediğiniz Herhangi Bir Soru Varsa Lütfen Çekinmeden Yorumlar Bölümüne Yazın. En Kısa Sürede Sorunuzu Yanıtlayacağımdan Emin Olabilirsiniz. Şirketiniz İçin Danışmanlık Almak İstiyorsanız WhatsApp Butonuna Tıklayarak Yada İletişim Bölümünden Form Doldurarak İletişime Geçebilirsiniz. Görüşmek Üzere... 👋

Benzer İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu